menu
۰
سبد خرید

چگونه تلخی غذا را بگیریم


احتمالا برای شما هم پیش آمده است که خورشت یا سوپی که درست کرده اید دارای مزه خفیفی از تلخی شده باشد. در این مطلب به توضیح علت آن و اینکه چگونه تلخی غذا را بگیریم خواهیم پرداخت. مزه تلخ همیشه در غذاهای پخته شده احساس نمی گردد و گاهی غذاهای خام مانند انواع میوه و سبزی هم دارای مزه تلخی می باشند که با چند ترفند ساده می توان آن را کم کرد.

چرا بعضی غذاها مزه تلخی می گیرند


عوامل مختلفی باعث تلخی غذاها میگردند. در برخی موارد بهترین راه رفع تلخی غذا حذف و یا به حداقل رساندن عامل تلخ کننده است. مثلا در برخی خورشت ها لیموی عمانی اگر زیاد در خورشت بماند باعث تلخ شدن مزه آن میشود. برخی غذاها نیز باید تازه مصرف شوند. ماندن در یخچال باعث تغییر ساختار برخی غذاها شده و مزه تلخی در آن ایجاد می گردد.

چگونه تلخی غذا را برطرف کنیم


یکی از کلی ترین راه ها حذف عامل تلخ کننده است ، مثلا اگر خورشتی درست می کنید که در آن از لیمو عمانی استفاده می شود پوست و تخم آن را قبل از ریختن داخل خورشت جدا کنید و همچنین با خیساندن آن قبل از طبخ و سپس خارج کردن آن مدتی پس از پخت از تولید مزه تلخ جلوگیری نمایید. یکی دیگر از عواملی که باعث عدم جذب مواد تلخ بر روی زبان می شود نمک است. مثلا مزه تلخ قهوه و یا مزه تند کیوی را میشود با ریختن مقداری نمک در درون قهوه و یا سرو کیوی به همراه مقداری نمک بر روی آن برطرف کرد. دیگر عامل مهمی که باعث تلخی غذاها می گردد سوخت سطحی آن است مثلا پیاز داغ اگر زیاد سرخ شود و دچار سوختن سطحی گردد مزه تلخی در آن احساس می شود. از آبلیمو هم می توانید برای از بین بردن مزه تلخ بسیاری از غذا ها استفاده کنید. حتما شما هم تجربه خوردن سبزیجاتی که مزه تلخی دارند را دارید . استفاده از ابلیمو بر روی این سبزیجات مزه تلخ آنها را برطرف میکند.

چگونه تلخی لیمو عمانی را بگیریم


برای گرفتن تلخی لیمو عمانی از غذا سه راه کاربردی و موثر و مفید وجود دارد که در پایین به آنها اشاره خواهیم کرد.

خارج کردن هسته یا تخم لیمو عمانی برای جلوگیری از تلخی غذا


تخم لیمو عمانی عامل اصلی ایجاد مزه تلخ آن است. اگر تا به حال آنها را هنگام صرف غذا میل کرده باشید متوجه مزه به شدت تلخ آنها خواهید شد. برای اینکار قبل از طبخ، آنها را شکسته و تخم آنها را از وسط آن خارج کنید.

خیساندن لیمو عمانی در آب ولرم


بعضی از لیمو عمانی ها دارای مزه تلخی بوده و حتی خارج کردن تخم آنها هم برای از بین بردن مزه تلخ لیمو عمانی در غذا کفایت نمی کند. برای گرفتن تلخی این نوع از لیمو عمانی ها می توانید آنها را در آب ولرم خیسانده و پس از مدتی آنها را خارج کرده،شسته و در غذا استفاده نمایید.

جوشاندن لیمو عمانی برای از بین بردن تلخی آن


این روش مانند روش قبل بوده ولی تاثیر آن به مراتب بیشتر است. برای انجام این کار لیمو عمانی ها را در آب جوشانده و پس از ۲۰ دقیقه آنها را خارج کنید و آب آن را دور بریزید. دقت کنید که قبل از انجام این کار تخم آنها را خارج کرده باشید.

چگونه تلخی آبلیمو در غذا را بگیریم


تلخی آبلیمو عموما به علت له شدن هسته آن هنگام آب گیری است. اما از آنجاییکه گرفتن آبلیمو توسط دستگاه انجام می شود ورود هسته لیمو به داخل آبلیمو اجتناب ناپذیر است. برای رفع تلخی آبلیمو از هویج استفاده می کنند. به این منظور به ازای هر 10 کیلو لیمو 2 عدد هویج متوسط پوست کنده داخل آبلیمو می ریزند. پس از مدتی هویج تلخی لیمو را به خود گرفته و می توان آن را خارج نمود.

علت تلخ شدن غذا در زودپز


در بسیاری از مواقع بدنه زودپز عاملی برای ایجاد طعم بد و در مواردی تلخ غذا می شود. قسمت های بدنه که می تواند مزه غذا را تغییر دهند در نمونه های بسار بی کیفیت زودپز می تواند جنس آلیاژ به کار رفته در بدنه دیگ زودپز و یا واشر آن باشد. به همین علت برای تهیه زودپز از برندهای با کیفیت خرید کرده و بهتر است از محصولاتی که سایر دوستان و آشنایان از آنها خرید کرده و راضی بوده اند تهیه فرمایید.
عبارت های جستجو شده مرتبط:
رفع تلخی غذا ، چگونه تلخی غذا را بگیریم ، چگونگی برطرف کردن مزه تلخ غذاها ، روش از بین بردن مزه تلخ در غذاها و سبزیجات ، چگونه مزه تلخ غذا را بگیریم ، چگونه تلخی غذا را از بین ببریم ، طریقه ازبین بردن تلخی غذا ، طریقه گرفتن تلخی غذا ، چگونه تلخی سبزیجات را بگیریم.رفع تلخی غذا ، گرفتن تلخی غذا ، اگر غذا تلخ شد چه باید کرد؟ ، گرفتن تلخی آبلیمو ، چگونه تلخی آبلیمو را بگیریم، چگونه تلخی غذا را بگیریم، کاهش تلخی آبلیمو ، how reduce bitterness of lemon juice

فروش ویژه بدلیجات و اکسسوری به مدت محدود
برای مشاهده و خرید بر روی لینک زیر کلیک کنید

بدلیجات و اکسسوری